Conradi-Veenlandstrjitte 12
9104 BN DAMWÂLD
Openingstijden
Ma: | 13.00 - 18.00 uur |
Di: | 09.00 - 18.00 uur |
Wo: | 09.00 - 18.00 uur |
Do: | 09.00 - 18.00 uur |
Vr: | 09.00 - 21.00 uur |
Za: | 09.00 - 17.00 uur |
Zo: | gesloten |
Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?
Fine Taste Good Living
Als je denkt dat je alleen hele lekkere desserts kunt maken met Amarula, heb je het mis. Je kunt er namelijk ook prima hoofdgerechten mee maken. Wat dacht je van Amarula-drumsticks? Heerlijk met rijst en gestoomde groenten.
Ingrediënten (voor 4/5 personen)
12 drumsticks
Gekruide bloem
¼ kop knoflookbieslook (ook wel Chinese bieslook genoemd)
¼ kop marmelade of abrikozenjam
4 el limoensap
3 el Amarulalikeur
2 tl zeezout
12 laurierblaadjes
Tandenstokers
Bereiding
Bereid de drumsticks voor door het vel bij het bot los te snijden en naar beneden te drukken. Gebruik hiervoor een smal mesje. Bedek het ‘open’ bot dan met laurierblad en zet dit vast met een tandenstoker. Breng een dun laagje gekruide bloem aan op het vlees. Mix de bieslook, limoen, Amarula en zeezout. Dip de drumsticks in de mix en bak het vervolgens in 45 minuten op 200C gaar. Serveer de drumsticks met rijst en groenten naar keuze.
Eet u smakelijk.